A CLAXNET egy romániai mindennapi fogyasztó elektronikai márka, amelynek küldetése az, hogy kiváló arányú ár-minőség termékeket kínáljon Önnek. Első termékünket Romániában, 2020 májusában dobtuk piacra, és most összesen 4 termékünk van a piacon. A magyar piacon jelenleg 3 termékünk van. Mi a CLAXNET-nél merjük hinni, hogy jól megalapozott helyet kapunk az óriások mellett a profilpiacon, és köszönjük, hogy velünk vagytok!

Mi a jövőképünk?

A CLAXNET-nél szeretnénk kielégíteni az elektronikus eszközökkel kapcsolatos igényeit, amelyek segíthetnek a mindennapi életben. Csapatunk folyamatosan dolgozik a jövőbeli trendek és igények előrejelzésén is, hogy Ön mindig a legújabb technológiával rendelkezzen. A határok átlépésére való törekvés új mércéket állít fel.

Mi a siker meghatározása?

Sikerünket az Ön elégedettségében mérjük! Túl akarunk lépni az Ön elvárásain, innovatív és hasznos termékeket kínálva Önnek. Szeretnénk, ha kellemes tapasztalatokat szerezne a CLAXNET elektronika használatakor, és visszajelzése rendkívül értékes számunkra!

Hol találnak meg?

Egyelőre a CLAXNET termékek csak Romániában, Bulgáriában, Magyarországon és Görögország érhetők el, de csapatunk azon dolgozik, hogy más országokra is kiterjesszen minket.Az online áruházak, ahol CLAXNET termékeket lehet vásárolni, az Emag.hu és a Vatera.hu

A CLAXNET mindig veled van

Nagyra értékeljük, hogy megérkezett weboldalunkra, és támogatni szeretne egy román márkát! Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb állhassunk hozzád, és fel tudjuk ajánlani a szükséges támogatást, válaszolva minden kérdésedre, arra kérjük Önt, hogy értékelje közösségi oldalainkat – a Facebookon és az Instagramon. Ott részt vehet az általunk gyakran szervezett versenyeken, és amikor megemlíti a #claxnet hashtaget a CLAXNET termékekkel kapcsolatos bejegyzésekben, azokat népszerűsítjük az oldalainkon!

Mért vásároljon tőlünk?

GYORS SZÁLLÍTÁS

Expressz futárszolgálattal egész Magyarországra szállítunk.

24/7 TÁMOGATÁS

Non-stop e-mail támogatást kínálunk. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal

KÖNNYŰ VISSZATÉRITÉS

Minden termékhez visszaküldési jogot kínálunk, a folyamat az ügyfél javát szolgálja.

Valódi termékeket szállítunk

Az általunk forgalmazott termékek eredetiek, és megfelelnek az Európai Unió kritériumainak és normáinak.

Once we ordered some electronics items and we got the products delivered in our doorstep in time, the customer support was super helpful and they answered all my queries.
Sophia Loren
Artist
X