Általanos szerződési feltételek a www.claxnet.hu weboldal használatahoz

A feltételek elfogadása

E weboldal meglátogatásakor a FELHASZNÁLÓK elfogadják a bemutatott Általános Szerződési Feltételeket. A weboldal látogatása által és böngészésével a FELHASZNÁLÓK elfogadják a következő oldalakon és szakaszokban leírt feltételeket: Garancia feltételek, Adatvédelmi irányelvek és Visszaküldési irányelvek. Ellenkező esetben a FELHASZNÁLÓK számára azt javasoljuk, hogy ne lépjenek be a Weboldalra.

Definíciók

Ebben a dokumentumban a következő, nagybetűvel használt kifejezések jelentése a következő:

 • A CLAXSEO WEB SERVICES a Claxseo Web Services SRL kereskedelmi társaságot képviseli, székhelye Măneciu, sz. 96, Prahova megye, irányítószám 107365, Románia, Európa, bejegyezve a román kereskedelmi nyilvántartásba. J29 / 1638/2013 és az egyedi nyilvántartási kóddal rendelkezik, 32369775, adóügyi RO-val;
 • A CLAXNET a Claxseo Web Services SRL-hez tartozó márkanevet képviseli;
 • A WEBOLDAL a CLAXSEO WEB SERVICES weboldalát jelenti, amely a www.claxnet.hu címen található, és amelyen keresztül a FELHASZNÁLÓ hozzáférhet a CLAXSEO WEB SERVICES által kínált termékekre vonatkozó információkhoz;
 • A FELHASZNÁLÓ az a személy, aki magán- vagy szakmai célból látogat el a weboldalra, és aki elfogadja a weboldal Általános Szerződési Feltételeit.
 • A weboldal tartalma

  Ezen a weboldalon közzétett információk a CLAXSEO WEB SERVICES-ről és a CLAXNET-ről, az eladott termékekről, a termékeket értékesítő partnerekről, valamint a CLAXSEO WEB SERVICES által a FELHASZNÁLÓ érdeklődésére számot tartó egyéb információkra vonatkoznak.

  A CLAXSEO WEB SERVICES birtokolja a szellemi tulajdonjogokat ezen a WEBOLDALON, annak kialakításán és tartalmán, valamint az összes, a Weboldalon közzétett CLAXNET terméken.

  A FELHASZNÁLÓ köteles a hatályos jogi normák szerint tiszteletben tartani a CLAXSEO WEB SERVICES szellemi tulajdonjogait.

  Felelősség korlátozása CLAXSEO WEB SERVICES

  A CLAXSEO WEB SERVICES fenntartják a jogot a weboldalon található bármely információ kiegészítésére és módosítására.

  A weboldalon bemutatott termékek által okozott bármilyen problémát 30 munkanapon belül, barátságosan megoldják. A 30 munkanap időtartama attól a pillanattól érvényes, amikor a FELHASZNÁLÓ írásban értesíti a problémákat, és elküldi a CLAXSEO WEB SERVICES-nek.