Ezen adatvédelmi irányelven keresztül a Claxseo Web Services SRL elmagyarázza, hogyan használja fel és dolgozza fel az ügyfelek bármilyen típusú személyes adatait, amikor harmadik félen keresztül (pl. EMAG.hu) adnak online megrendelést, vagy amikor a www.claxnet.hu weboldalt használják.

A személyes adatok bármilyen típusú információt jelentenek, amelyek felhasználhatók az egyedi vásárlók azonosítására, és a következőkre utalhatnak:

 • név;
 • szállítási cím;
 • számlázási cím;
 • telefonszám;
 • email cím.
 • A Claxseo Web Services SRL nem gyűjti és nem menti az ügyfél hitelkártyájára vonatkozó információkat, amelyeket a megrendelés kifizetésekor használ.

  A Claxseo Web Services SRL nem adja ki a fogyasztók személyes adatait értékesítés, részleges közzététel vagy bérlet útján.

  A fent említett információk gyűjtését a Claxseo Web Services SRL végzi a hatályos GDPR szabályok betartásával, és csak az ügyfelek megrendeléseinek teljesítése érdekében.

  A személyes adatokat bármikor módosíthatják vagy törölhetik a Claxseo Web Services SRL adatbázisából, az ügyfél közvetlen kérésére. Ezt a kérelmet írásban lehet benyújtani az office@claxnet.hu e-mail címre.

  A Claxseo Web Services SRL arra törekszik, hogy tájékoztassa az ügyfeleket, amikor ezen adatvédelmi irányelveken olyan változások történnek, amelyek befolyásolhatják vagy megváltoztathatják a személyes adatok felhasználását. A Claxseo Web Services SRL azt javasolja az ügyfeleknek, hogy rendszeresen ellenőrizzék az adatvédelmi irányelvekben meghatározott feltételeket, és feleljenek a személyes adatok megadásáért.

  Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat és panaszokat közvetlenül a Claxseo Web Services SRL-hez lehet intézni, írásban, e-mailben az office@claxnet.hu címre.